Herbamare knekkebrød

Herbamare knekkebrød

Smakfulle og sprø knekkebrød med Herbamare urtesalt og Cocosa kokosolje.


Slik gjør du

Steg 1

Kjør alle frø, gryn og Herbamare i en kjøkkenmaskin til massen er finhakket.

Steg 2

Hell over i en bolle og tilsett «mandelpulpen», vann og olje.

Steg 3

Rør til massen er godt blandet og la gjerne stå 30 min for å tykne litt.

Steg 4

Fordel massen på et stekebrett med bakepapir og trykk den jevnt ned.

Steg 5

Stek på 160 grader i 30 min og ta brettet ut for å rute opp i knekkebrødbiter med en kniv/pizzarulle.
Vend gjerne brettet over på en rist om du har, og sett brettet/risten inn igjen i ca. 40 min på 160 grader.
Knekkebrødene trenger gjerne lenger tid i ovnen for å bli helt tørre/sprø. Så sett ned temperaturen til 100 grader og la de stå 45 -60 min eller til de er helt tørre og sprø. Oppbevares i tett boks.