Helene Bøksles favorittpai

Helene Bøksles nydelige pai har glutenfri paibunn basert på nøtter og frø.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Nøtter og frø bløtlegges over natten.

Steg 2

Alt blendes deretter sammen I en foodprosessor.

Steg 3

Paibunnen stekes i smurt paiform på 220 grader 20-30 min.

Steg 4

Har du rester smører du tynt over et bakepapir på et brett og lager crispy kjeks.

Steg 5

Kantareller, tomat og løk hakkes og stekes gyllent.

Steg 6

Ha i hakket persille og resten av fetaosten du brukte i bunnen pluss et egg.

Steg 7

Hell fyllet over paibunnen og stek i 20 minutter til.

Steg 8

Avkjøl og server med en grønn salat med vinagrette-dressing. Det er også godt med hjemmelaget mangochutney eller eplekompott til.
Man tager hva man haver!