Gulrotsuppe med ristede kikerter

Ristede kikerter og kokoschips er superdigg tilbehør til denne gulrotsuppen fra ourkitchenstories !


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Sett ovnen på 200 grader.

Steg 2

Hell laken av kikertene. Skyll i kaldt vann og tørk de på et kjøkkenpapir.

Steg 3

Bland kikertene sammen med olje, salt og pepper 4. Stekes i ca 30 minutter eller til de er gyldne.

Steg 4

Bland kikerter sammen med ønsket menge Chili Cocosa chips

Steg 5

Skrell og skjær gulrøtter i terninger. Hakk løk, hvitløk, chili og ingefær.

Steg 6

Ha Cocosa gourmet hvitløk i en kjele og stek først løken til den er myk og blank. Ha deretter i gulrøtter, hvitløk, ingefær og chili og stek i et par minutter til.

Steg 7

Hell over vann slik at det såvidt dekker grønnsakene, ca 7 dl, sammen med grønnsaksbuljong, og kok til gulrøttene er møre.

Steg 8

Kjør suppen glatt med en stavmikser.

Steg 9

Serveres med hakket koriander og kikerter med Chili Cocosa chips.