Gulrotkake med Steviosa

Gulrotkake med Steviosa

Gulrotkake med Steviosa.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Bland mel og natron.

Steg 2

Kjør sammen gulrøtter, rosiner og kokos i en blender/kjøkkenmaskin med kniv.

Steg 3

Tilsett melet.

Steg 4

Pisk sammen eggene.

Steg 5

Varm fløten opp med alt krydderet på svak varme.

Steg 6

Tilsett Steviosa og rør godt til alt er løst opp.

Steg 7

Hell så fløten vekselvis med eggene i gulrot-melblandingen og rør til en jevn masse.

Steg 8

Ha massen i en bakeform (ca. 20x20 cm) kledd med bakepapir.

Steg 9

Stek på 190 C i ca. 40-50 min.

Næringsinnhold

Kcal pr. 100 g: 362,5 g
Proteiner: 7,3 g
Fett: 30,4 g
Karbo: 14,8 g