Gul ris med cashewnøtter

Gul ris blandet med spinat, cashewnøtter og løk; NAM! Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med Silje fra Spoon.no
Instagram: @spoon_no


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Fink løk og hvitløk, fres i en gryte sammen med olivenolje til løken blir myk. Så tilsetter du ris og gurkemeie og rører godt sammen med løken.

Steg 2

Tilsett vann, salt og laurbærblad, rører om og koker opp. Sett på lokk og la risen koke under lokk på lav varme til den er ferdigkokt. Ta av pannen og la den stå noen minutter imens du steker spinat og nøtter.

Steg 3

Rist nøttene i en tørr stekepanne og grovhakk. Spinaten legger du i en stekepanne sammen med litt olivenolje og steker til den faller sammen.

Steg 4

Bland ferdigkokt risblanding med spinat og strø over hakkede nøtter.