Steg 1
Ha gjær, Cocosa sukker og vann i en liten bolle. Rør godt til alt er oppløst. La blandingen stå i 10 minutter for å aktivere gjæren.
Steg 2
Ha alle de tørre ingrediensene i en stor bolle, og bland det godt sammen.
Steg 3
Smelt kokosoljen i mikrobølgeovnen eller vannbad. Bland deretter sammen de våte ingrediensene i en ny bolle.
Steg 4
Ha det våte og den aktiverte gjærblandingen i bollen med det tørre. Bland det sammen og elt deigen godt. Elt til slutt inn rosinene, til de er jevnt fordelt i deigen.
Steg 5
La deigen heve ca. 1 time på et lunt sted.
Steg 6
Ha litt jyttemel på benkeplaten og elt deigen godt. Del deigen i to og lag to runde, middels store brød.
Steg 7
Sett brødene på bakepapir og dekk til med et kjøkkenhåndkle. La de etterheve i ca. 30 minutter.
Steg 8
Pensle brødene med sammenvispet egg. Skjær et par snitt i brødene, dersom du ønsker. Stek på 200 grader (over- og undervarme) i 25-30 minutter, eller til brødene har fått en gyllen skorpe. Avkjøl brødene på rist. Oppbevar dem gjerne i et kjøkkenhåndkle.
Steg 9
Brødet smaker aller best nystekt, men det er også veldig godt ristet dagen derpå.