Grove scones med Cocosa og havre

Grove og saftige scones som passer perfekt som niste, frokost, lunsj eller kveldsmat. De er super gode bare i seg selv eller med pålegg. Disse kan også varieres ved å tilsette nøtter, ulike krydder og/eller forskjellig tørket frukt.

Foto og oppskrift: Andrea Kristiane Petersen


Slik gjør du

Steg 1

Sett ovnen på 225 grader.

Steg 2

Bland alle de tørre ingrediensene.

Steg 3

Bland så yoghurt og melk i en liten bolle mens du smelter Cocosa flytende i mikrobølgovn/kaserolle.

Steg 4

Bland så alt sammen til slutt til du får en litt klissete deig.

Steg 5

Form 8 scones på et bakebrett og stek de midt i ovnen i 15-20 min. Til de er gylne.

Steg 6

Tips! Strø litt maldonsalt og litt Cocosa sukker på toppen før de stekes for ekstra god smak.