• Frakt kr 69,–
  • Fri frakt over kr 800,–
  • Gratis fakturabetaling
Soma.no
Soma.no
0

Grov rødbetefocaccia

Middels 8 Porsjoner Skriv ut oppskriften

Med denne supersaftige focacciaen blir du helten på 17. mai-frokosten! Oppskriften er utviklet i samarbeid med Charlotte Karlsen.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Bland alt det tørre

Steg 2

Varm vannet til ca 45 grader og tilsett 1/2 dl olje

Steg 3

Tilsett vannet og oljen i tørrmiksen, dekk med plastfolie og sett til heving i ca 45 minutter

Steg 4

Forvarm ovnen til 250 grader

Steg 5

Hell røren i langpanne, tilsett mer vann om den er blitt for fast

Steg 6

Dekk med litt olje og dryss på salt og rosmarin

Steg 7

Stek på nederste rille i ca 25 minutter

Steg 8

Serveringstips: legg på et lag smøreost og topp med rødbetehummus, blåbær og bønnespirer.