Grov rødbetefocaccia

Med denne supersaftige focacciaen blir du helten på 17. mai-frokosten! Oppskriften er utviklet i samarbeid med Charlotte Karlsen.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Bland alt det tørre

Steg 2

Varm vannet til ca 45 grader og tilsett 1/2 dl olje

Steg 3

Tilsett vannet og oljen i tørrmiksen, dekk med plastfolie og sett til heving i ca 45 minutter

Steg 4

Forvarm ovnen til 250 grader

Steg 5

Hell røren i langpanne, tilsett mer vann om den er blitt for fast

Steg 6

Dekk med litt olje og dryss på salt og rosmarin

Steg 7

Stek på nederste rille i ca 25 minutter

Steg 8

Serveringstips: legg på et lag smøreost og topp med rødbetehummus, blåbær og bønnespirer.

Betalingsmetoder


Fraktalternativer



Om Soma.no

På Soma.no finner du kosttilskudd, supermat og økolgiske matvarer, og naturlige kroppspleie-produkter. Vi har også masse oppskrifter, samt guider og artikler.



© Soma.no / Netthandelsgruppen AS 2018, Org.nr. 913661001 MVA, Ryensvingen 9, 0680 Oslo, Norge