Gresskarsuppe

laktosefri, glutenfri, lavkarbo
Gresskarsuppe

Smakfull gresskarsuppe.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Kutt gresskaret i terninger, og varm opp vann med buljong.

Steg 2

Smelt Cocosa i en kjele, og bland kummin, ingefær og gurkemeie i den varme oljen.

Steg 3

Tilsett finhakket løk og hvitløk i olje- og krydderblandingen. La dette småfrese i noen minutter.

Steg 4

Tilsett opphakket gresskar.

Steg 5

Bland deretter inn buljongvannet og la dette småkoke i ca 10-15 minutter.

Steg 6

Kjør blandingen i en blender (evt med stavmikser) til en fin suppe.
Server gjerne med frisk koriander.

Næringsinnhold

Kcal pr. 100 g: 46,4 g
Proteiner: 0,8 g
Fett: 3,8 g
Karbo: 1,9 g