Steg 1
La gojibærene trekke i eplejuicen i minst 1 time, eller til de blir myke.
Steg 2
Lag en purè av dette i en blender, hell det i en bolle.
Steg 3
Tilsett agavesirup og olje.
Steg 4
Lag en purè av bringebærene uten å ødelegge frøene
Steg 5
Pureen siktes gjennom en fin siv, slik at frøene skilles ut.
Steg 6
Deretter tilsettes pureen goji-/agave sirup/olje blandingen.
Steg 7
Bland godt og sett i kjøleskapet til blandingen er kald.
Steg 8
Når blandingen er kald, tas den ut av kjøleskapet og bakepapiret fjernes.
Steg 9
Pisk godt og hell alt over i en iskremmaskin.
Steg 10
Følg produsentens instruksjoner.
Steg 11
Dersom sorbeten ikke blir helt fast, kan du skrape den ut av iskremmaskinen og sette den i fryseren i en times tid før servering.