Glutenfri middagspai

Deilig glutenfri pai fra Marte Nymo Østgaard – like god varm som kald


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Ha mel, salt, kesam, cocosaolje i en bolle og bland sammen. Juster deigen med vann. Arbeid deigen med fingrene til en fast konsistens det er lett og jobbe med. Deretter trykk den utover en smurt paiform av cocosaolje.

Steg 2

Forstek paien midt i ovnen på 180 grader i ca.10-15 min.

Steg 3

Lag fyllet mens paien forstekes i ovnen. Stek bacon sprøtt og la det renne av seg på kjøkkenpapir. Klipp det deretter opp i passelig store biter. Skjær brokkoli og paprika i små biter.

Steg 4

Pisk egg og melk i en bolle, bland inn creme fraiche og krydre med muskatnøtt, salt og pepper. Rør inn litt raspet ost.

Steg 5

Fordel bacon, brokkoli og paprika over paien og hell over eggefyllet.

Steg 6

Stekes på midterste rille i ca.30-35 min. Kan variere fra ovn til ovn. Så følg med.

Steg 7

Nytes med en enkel frisk salat og valgfri dressing.