Glutenfri Lasagne

glutenfri

Deilig og smakfull lasagne uten gluten!


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Sett stekeovnen på 175 grader.

Steg 2

Stek løk og hvitløk i olje.

Steg 3

Tilsett karbonadedeig og brun dette.

Steg 4

Tilsett grønnsakene, tomatpure, krydder og maismel. Rør godt.

Steg 5

Tilsett 8 dl vann og småkok i 10 minutter.

Steg 6

Varm olje/smør i en kjele.

Steg 7

Tilsett maismel litt om gangen og rør kraftig.

Steg 8

Tilsett soyadrikk litt om gangen, kok opp imellom. Rør og pass på at det ikke klumper seg.

Steg 9

Tilsett muskatnøtt og salt og eventuelt revet ost.

Steg 10

Fordel lasagneplater, kjøttsaus og bechamelsaus lagvis - avslutt med kjøttsaus.

Steg 11

Fordel eventuelt revet ost over lasagnen. Stek i ca 30 minutter.