Glutenfri brownies

glutenfri

Deilige glutenfri brownies bakt med dadler.

Foto: Kevin Bækkevold
Oppskrift: Thorun Ranes


Slik gjør du

Steg 1

Kok opp 2 dl vann og ha i dadler uten sten. Kok til de er myke. Sil av vannet.

Steg 2

Smelt smør og sjokolade på svak varme. Avkjøles.

Steg 3

Mos dadler og smør/sjokoladeblandingen sammen med en stavmixer.

Steg 4

Visp sammen egg, Cocosa Sukker og vanilje til du får en luftig konsistens.

Steg 5

Tilsett sjokoladeblandingen.

Steg 6

Rør lett inn finmalte mandler/mandelmel til slutt.

Steg 7

Ha røren i en bakepapirkledd form og stek på 180 grader ca. 25-30 minutter.

Steg 8

Avkjøl kaken helt. Sett gjerne kaken litt i kjøleskap før du skjærer den opp.

Steg 9

Dypp Brownie-bitene i den smeltede sjokoladen og pynt med valnøtter.