Fylte sjokoladebiter

Å lage egen sjokolade er ikke så vanskelig som du tror. Disse fylte sjokoladebitene fra Marit Paulsen er verdt å prøve!


Slik gjør du

Steg 1

Start med å legge sjokoladeformene i frysen.

Steg 2

Grovhakk kakaomasse og kakaosmør, og smelt det i vannbad. Desto mer du finhakker desto kortere smeltetid.

Steg 3

Rør inn kokossirup og vaniljepulver i den smeltede massen. Rør godt.

Steg 4

Fordel halvparten av sjokoladen i de kalde/fryste formene. Bre sjokoladen opp langs kantene med en teskje. Legg så sjokoladen på frys.

Steg 5

Lag fyllet ved å blande alle cahewnøttsmør, kokossirup, vaniljepulver og maldonsalt godt sammen.

Steg 6

Fordel fyllet i de halvfulle sjokoladeformene.

Steg 7

Topp fyllet med resten av sjokoladeblandingen, og sett i kjøleskap til sjokoladen har stivnet. Sjokoladen oppbevares i kjøleskap frem til servering.