Fylte minthjerter

Fylte minthjerter

Fylte minthjerter. Nydelig hjemmelaget konfekt.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Smelt 2/3 av sjokoladen i vannbad, og få temperaturen opp til 55 grader. Ta bollen ut av vannbadet og rør i den siste tredjedelen av sjokoladen, finhakket.

Steg 2

Fyll formene litt mindre enn halvveis med den smeltede sjokoladen. Ikke bruk opp all sjokoladen. Vri og vend litt på formen så sjokoladen nesten renner over formkantene. Sett formen i kjøleskap i en halvtime.

Steg 3

Smelt sammen de øvrige ingrediensene ved lav temperatur i vannbad. Saltet løses lett opp i noen av peppermyntedråpene.

Steg 4

Ta ut formen av kjøleskap og fordel massen i formene. Sett formen tilbake i kjøleskapet til det stivner.

Steg 5

Smelt resten av den tempererte sjokoladen i vannbad på nytt, men nå bare til det blir tyktflytende (ca. 32 grader). Hell så sjokoladen over den stivnede kokosmassen og sett formen i kjøleskap. Finito!