Fylte horn med pesto og parmesan

Pesto er godt å ha i matretter, men prøv det også i bakingen! Fyll dine horn med pesto og parmesan. Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med Charlotte og Martine bak instragram-kontoen: @suntnok


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Smuldre gjær i en kjøkkenmaskinbolle med eltekrok. Tilsett deretter mel og salt, og bland alt sammen.

Steg 2

Smelt smør i en kjele. Etter at smøret er smeltet tilsetter du melken. Melkeblandingen har du i bollen med det tørre, og elter dette på lav hastighet i cirka 15-20 minutter.

Steg 3

Etter at deigen har eltet godt lar du den heve til dobbel størrelse (tar cirka 1 time).

Steg 4

Når deigen har hevet ferdig har du den på et melet underlaget eller på kjøkkenbenken. Så deler du deigen i to, og kjevler disse to delene til store rundinger. Bruk en pizzakutter og kutt 8 pizzadeler på hver runding (Det gir til sammen 16 deler).

Steg 5

Ha på ønsket mengde pesto og parmesan på den bredeste delen av pizzastykket. Rull innover slik at du får fine horn. Når alle hornene er rullet, pensle med egg og strø over valmuefrø og sesamfrø.

Steg 6

Hornene stekes på 225 grader i cirka 13-15 minutter.