Frisk ostekake

Frisk ostekake

Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Rør Steviosa ut i eplejuice.

Steg 2

Tilsett smeltet Cocosa.

Steg 3

Mal havregrynene og valnøtter sammen i en kjøkkenmaskin.

Steg 4

Tilsett mel og bland sammen til en deig.

Steg 5

Trykk den ned i en 22 cm rund kakeform og stek på 18o C i 15 minutter.

Steg 6

Pisk fløten til krem og sett kjølig.

Steg 7

Pisk Philiadelphia-osten lett.

Steg 8

Tilsett sitronsaften som er rørt sammen med Steviosa.

Steg 9

Tilsett melk og yoghurt og rør godt (bruk gjerne en mixmaster).

Steg 10

Løs opp gelatinplatene i det kokende vannet og avkjøl noe.

Steg 11

Pisk det inn i osterøren.

Steg 12

Rør inn kremen til slutt og hell alt over bunnen.

Steg 13

Sett kaken kaldt til ostemassen er stivnet.

Steg 14

Pynt med bringebær.

Næringsinnhold

Kcal. pr. 100 g: 234,2 g
Proteiner: 5,9 g
Fett: 18,3 g
Karbo: 11,3 g