Fiberknekkebrød

laktosefri, glutenfri, lavkarbo
Fiberknekkebrød

Fiberknekkebrød. Cocosa Mel er fin å bruke i oppskrifter der du ønsker å øke fiberinnholdet og tilsette mer næringsrike stoffer. Det er mye proteiner i kokosmel, og best av alt: Det er glutenfritt! Vi spiser mye brød i Norge, og brødene våre kan med fordel dra nytte av et mer næringsrik, glutenfritt mel.
Gir ett brett med knekkebrød.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Ha alle ingrediensene i en stor bolle. Rør alt godt sammen.

Steg 2

Bruk et stort stekebrett med bakepapir og trykk massen godt og jevnt ned med en slikkepott.

Steg 3

Sett brettet inn i ovnen på 160 grader og stek i ca 30 min.

Steg 4

Ta brettet ut og skjær i passe store stykker med en pizzakniv.

Steg 5

Sett brettet inn i ovnen igjen og stek i nye 60 min.

Steg 6

Ta brettet ut igjen etter endt steketid og sett knekkebrødene over på en rist.

Steg 7

Sett risten inn i ovnen på ca 100 grader og sjekk at de blir helt tørre og sprø (det vil ta ca 1 time). Oppbevar i tett boks.