Sandwichrundstykker

Sandwichrundstykker

Sandwichrundstykker med høyt fiberinnhold.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Løs opp gjæren i vann, yoghurt og sirup.

Steg 2

Tilsett salt og fiberbakeblanding.

Steg 3

Rør deretter i kamutmel og til slutt speltmel i deigen.

Steg 4

Elt deigen godt og lenge (evt. i en kjøkkenmaskin) til den er smidig og jevn, men klissete.

Steg 5

Sett den tildekket i kjøleskapet til neste dag (ca. 8 timer).

Steg 6

Vend den forsiktig ut på et meldrysset bord. Form deigen til en firkant på ca. 30x30 cm og skjær den ut i 15-18 stykker.

Steg 7

La rundstykkene heve lunt i ca. 30 minutter. Sett ovnen på 225 grader.

Steg 8

Pensel rundstykkene med egg og dryss med havreflak. Steks i 10 minutter ved 225 grader.

Steg 9

Senk deretter temperaturen til 200 grader og stek i ytterligere 12 minutter. Avkjøl rundstykkene på en bakerist.