Eplekake

glutenfri
Eplekake

Deilig glutenfri eplekake.


Slik gjør du

Dette trenger du

  • 100 g smør
  • 2 ss Steviosa Sukker
  • 2 ss Cocosa Sukker
  • 2 egg
  • 1 dl eplemos
  • 2 dl melk
  • 4 dl mandelmel
  • 1 dl Cocosa Mel
  • 1 ts bakepulver
  • 3 ts fiberhusk
  • 1 ts kanel
  • Ca. 2 store epler
  • Kanel og Cocosa Sukker til å strø på toppen

Steg 1

Visp sammen smør, Steviosa Sukker og Cocosa Sukker.

Steg 2

Tilsett så ett og ett egg.

Steg 3

Visp inn eplemos og melk vekselvis med det tørre.

Steg 4

Ha deigen i en rund form på ca. 22 cm med, bakepapir i bunn.

Steg 5

Skjær opp eplene i biter/båter som du trykker tett og godt ned i deigen.

Steg 6

Strø kanel og Cocosa Sukker på toppen og stek på 175 grader i ca. 45 min.

Steg 7

Avkjøl og server gjerne med litt pisket krem. Kaken kan fryses.