Steg 1
Sett en bakebolle i varmt vann i vasken. Ha i 1 ss Cocosa, og la dette smelte.
Steg 2
Bland inn Udo’s Choice, og rør inn kakaopulver, Steviosa sukker, Cocosa sukker og vaniljedråper.
Steg 3
Tilsett 1 ts pulverkaffe og la denne løse seg opp i væsken.
Steg 4
Hakk sjokoladen og nøttene i små biter, og rør halvparten av dette inn i sjokoladeblandingen.
Steg 5
Rør inn kokoskrem. Dette er det øverste laget på en boks kokosmelk, men du kan få kjøpt bokser med ren kokoskrem også.
Steg 6
Mos avokadokjøttet med gaffel eller en miksmaster til det får en kremkonsistens. Rør dette inn i sjokoladeblandingen.
Steg 7
Fyll sjokoladekremen i en bolle eller fordel i fire små porsjonsformer. Strø resten av de hakkede nøttene og sjokoladen over.
Steg 8
Nyt en fyldig og mørk dessert. God fornøyelse!
(Tips: Vil du ha desserten litt mildere og ikke så «mørk» i smaken, bruk litt mindre kakao, tilsett mer kokoskrem eller fløte, og noen dråper flytende Steviosa med karamellsmak.)