Cocosa Paella

laktosefri, glutenfri
Cocosa Paella

Vegetarisk paella som du kan variere på mange måter. Kokte kikerter, kokt eller stekt kjøtt eller reker gjør retten litt mer fyldig. Grønnsakene kan varieres etter sesong og hva man har i liggende hjemme.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Bland saffran, gurkemeie, salt og pepper i vann og la det ligge en stund.

Steg 2

Skrell grønnsakene og skjær dem i biter.

Steg 3

Stek grønnsakene i det meste av Cocosaen på middels varme: Først purreløk, gulrot og kål i ca 5 minutter, deretter paprika og erter i ytterligere 5 minutter.

Steg 4

Tilsett den kokte risen og bland godt i 1 minutt, hell deretter over vannet med krydderet.

Steg 5

La det småputre på lav varme, rør forsiktig i ca 5 minutter, smak og tilsett eventuelt mer væske (retten skal være kremete). Bland i litt Cocosa og rør om rett før servering.