Cocosa-kjeks

laktosefri, glutenfri
Cocosa-kjeks

Kjeks med Cocosa kokosolje.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Skyll quinoa før du koker de i 1 dl vann i ca 10 minutter (til alt vannet er kokt inn).

Steg 2

Avkjøl litt.

Steg 3

Mos banan og rør inn smeltet Cocosa.

Steg 4

Rør inn quinoa og alt det tørre.

Steg 5

Stivpisk eggehvitene med Steviosa sukker og rør den lett inn i bananblandingen.

Steg 6

Sett 12 store klatter på et stekebrett med bakepapir og trykk de jevnt ned til store runde flater (ca 0,5 cm høye)

Steg 7

Trykk noen skivede mandler eller sesamfrø på toppen før du setter brettet midt i ovnen på 180 grader.

Steg 8

Stek i ca 30 minutter, til de er brune.

Steg 9

Senk så temperaturen til 100 grader og legg de over på en rist i ovnen i ca 60 minutter, slik at de blir sprø.

Steg 10

Ha kjeksen lenger i ovnen på 100 grader om de ikke er helt sprø. Avkjøl på rist og oppbevar i tett boks.