Gulrotkake med Cocosa

Cocosa gulrotkake

Saftig gulrotkake med Cocosa kokosolje.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Pisk eggene og Cocosa Sukker sammen.

Steg 2

Sikt og bland i speltmel, natron, kanel, salt og vaniljesukker.

Steg 3

Rør inn 1 ½ dl Cocosa Extra Virgin (smeltet over vann-bad).

Steg 4

Tilsett 5-6 dl gulrøtter, hakkede nøtter, sjokolade eller rosiner.

Steg 5

Stek kaken i rund form på ca. 26 cm på 190°C i ca. 30-40 min (sjekk at kaken er gjennomstekt). Evt. stek i liten langpanne i 20 min. Obs: doble porsjonen ved bruk av stor langpanne.

Steg 6

Krem:

Rør sammen Cocosa Extra Virgin (smeltet i vannbad) og melis til ostekremen.

Steg 7

Pisk deretter inn romtemperert kremost og vaniljesukker.

Steg 8

Bre ostekremen over den avkjølte kaken, og kaken er klar til servering!

Næringsinnhold

Kcal. pr. 100 g: 326,8 g
Proteiner: 5,2 g
Fett: 19,5 g
Karbo: 31,8 g