Cocosa-delfiakake

laktosefri
Cocosa-delfiakake

Delfiakake med kokosolje,


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Kle en brødform med aluminiumsfolie.

Steg 2

Rør pulverkaffen ut i ½ dl vann.

Steg 3

Smelt sjokolade og Cocosa Extra Virgin over vannbad.

Steg 4

Tilsett kaffen, cognac og appelsinmarmelade.

Steg 5

Pisk egg og Cocosa Sukker til eggedosis og hell i sjokoladeblandingen litt og litt, mens du rører rundt.

Steg 6

Dekk bunnen og legg på kjeks.

Steg 7

Legg deretter sjokoladeblanding og kjeks lagvis – med sjokolade på toppen.

Steg 8

La kaka stå i kjøleskapet i ca to timer, velv den deretter på et passe fat.

Steg 9

Serveres med appelsinskiver eller appelsinsalat, friske bær og eventuelt en klatt med Kesam vanilje.

Næringsinnhold

Kcal pr, 100 g: 523,5 g
Proteiner: 5,6 g
Fett: 42,6 g
Karbo; 27,9 g