Cocosa Chips Kuler

Det er klart vi skal kose oss i julen! Disse sjokoladekulene kan du nyte med god samvittighet.

Oppskrift: Thorun Ranes
Foto: Kevin C. Bækkevold


Slik gjør du

Steg 1

Skyld quinoa i lunkent vann.

Steg 2

Kok opp 2 dl vann og ha i quinoa. La den småkoke til alt vannet er trukket inn (ca. 10-12 min).

Steg 3

Avkjøles litt. Smelt 100 g Ecuador sjokolade med Cocosa-oljen i vannbad.

Steg 4

Ha quinoa, dadler, Ecuador-sjokolade i biter, Cocosa mel, sukker, vaniljepulver og himalayasalt i en kjøkkenmaskin med kniv og kjør til du får en fin hakket masse.

Steg 5

Hell i den smeltede sjokoladen/oljen og kjør til massen er godt blandet.

Steg 6

Massen vil være litt klissete men det går fint å rulle kuler.

Steg 7

Når du har rullet alle kulene, tar du en bolle med Cocosa Chips Sweet, og ruller en og en kule i chipsen.

Steg 8

Kulene settes på et brett i kjøleskap til de er blitt faste. Oppbevares i tett boks i kjøleskap/fryser.

Betalingsmetoder


Fraktalternativer



Om Soma.no

På Soma.no finner du kosttilskudd, supermat og økolgiske matvarer, og naturlige kroppspleie-produkter. Vi har også masse oppskrifter, samt guider og artikler.



© Soma.no / Netthandelsgruppen AS 2018, Org.nr. 913661001 MVA, Ryensvingen 9, 0680 Oslo, Norge