Chili con Carne

Chili con Carne

Smakfull Chili con Carne med kokosolje.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Stek kjøttet i 1 ss Cocosa Gourmet Chili, krydre med salt og pepper og legg til side.

Steg 2

Fres løk, paprika og hvitløk i en kjele med ca 1-2 ss Cocosa Gourmet Chili til grønnsakene er litt myke.

Steg 3

Tilsett krydder og fres ca et minutt til før du tilsetter boksen med hakkede tomater, soltørkede tomater og væsken som er i boksene med røde bønner.

Steg 4

Tilsett kjøttdeigen og la dette surre i ca 20 min.

Steg 5

I de siste minuttene har du i de røde bønnene, og retten er klar når bønnene er gjennomvarme.

Steg 6

Fjern kanelstangen og server med salat, brød og gjerne rømme, guacamole og nacochips. Retten kan gjerne lages dagen i forveien da den smaker bedre når den får stått litt.