Cæsarsalat

Cæsarsalat

En lekker Caesarsalat og sunn måte å bruke Udo’s olje på i daglige måltider.


Slik gjør du

Dette trenger du

  • 1/2 hjertesalat – skylt, tørket og brukket i mindre stykker
  • 1 ansjosfilet, hakket
  • 1 fed finhakket hvitløk
  • 1 ts sitronsaft
  • 2 ss Udo’s majones
  • 30 g revet parmesanost
  • 50 g krutonger
  • Salt og pepper

Steg 1

Krutonger: forvarm ovnen til ca. 200° C

Steg 2

Skjær yndlingsbrødet ditt i små terninger og bland inn salt og pepper

Steg 3

Rist brødterningene i ovnen til kantene har fått farge

Steg 4

Ta brødterningene ut av ovnen og dypp dem med i Udo’s olje

Steg 5

Salat: rør ansjos, hvitløk, sitronsaft og majones sammen i en skål

Steg 6

Bland salaten sammen med dressingen, krutongene og halvparten av osten

Steg 7

Smak til med salt og pepper

Steg 8

Dryss resten av osten over salaten