Brokkolisalat med ristede kikerter og chili kokoschips

Hva med å bytte ut den tradisjonelle salaten med denne deilige og smakfulle brokkolisalaten fra vår Cocosa-ambassadør Ourkitchenstories


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Hell av laken på kikertene og skyll de i kaldt vann. Tørk godt av på et kjøkkenpapir.

Steg 2

Smelt 2 ts Cocosa chiliolje i en kjele. Bland kikerter med oljen. Krydre med salt og pepper.

Steg 3

Legg kikertene på et stekbrett kledd med bakepapir. Rist kikertene i ovnen på 200 grader, i ca 30 minutter eller til kikertene er sprø og gylne.

Steg 4

Skyll og del brokkoli i mindre biter, og stek brokkolien i litt olje i en varm panne. Tilsett finhakket hvitløk, salt, pepper og press litt sitron over. Pass på så hvitløken ikke brenner seg.

Steg 5

Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne.

Steg 6

Bland brokkoli , de ristede kikertene og pinjekjerner. Smuldre fetaosten over.

Steg 7

Topp salaten med Cocosa chips chili.