Bringebærkake uten sukker og mel

Bringebærkake uten sukker og mel

Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Mal mandlene sammen med dadlene i en blender til alt er finhakket.

Steg 2

Pisk eggene til de blir luftige og rør inn mandelblandingen.

Steg 3

Ha blandingen i en bakepaprikledd form (ca. 20x30 cm) og stek den på 175 grader i 15 minutter. Avkjøl.

Steg 4

Legg gelatinplatene i kaldt vann så de blir myke. Mos bærene og Steviosa godt (gjerne med stavmixer).

Steg 5

Kjør sammen bær, kesam, yoghurt, vanilje og Steviosa sukker i en blender til en jevn røre.

Steg 6

Varm opp litt av blandingen i en kjele, og tilsett gelatinplatene så de løses opp.

Steg 7

Bland alt sammen til en jevn masse.

Steg 8

Hell massen over bunnen og sett kaken kaldt til den er stivnet.

Steg 9

Pynt med bær!

Næringsinnhold

Kcal pr. 100 g: 144 g
Proteiner: 7,6 g
Fett: 9,6 g
Karbo: 5,3 g