Bringebær-Bounty

Bringebær-Bounty

Populær bounty sjokolade med frisk bringebærsmak. Kokosoljen passer perfekt til de andre kokos-ingrediensene, og inneholder i tillegg sunne og «raske» fettsyrer som stimulerer forbrenningen og gjør godt for immunforsvaret. Massen kan brukes på mange måter: form den til kuler, fyll den i silikonformer eller trykk den flat og skjær i biter som du trekker med sjokolade.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Smelt Cocosa over svak varme i en kjele og rør inn Steviosa.

Steg 2

Tilsett kokosmelk og rør godt.

Steg 3

Ha i kokosmassen og bringebær. Rør godt sammen.

Steg 4

Du kan nå fylle massen i silikonformer og fyse de før du trekker de med sjokolade. Om du vil lage håndlagde kuler må du sette massen i kjøleskap så den stivner litt (ca. 30-60 min). Den er klar når du tar litt av massen og klemmer den sammen med hendene til kuler som holder formen.

Steg 5

Sett kulene på bakepapir i fryseren til de er helt stivfrosne.

Steg 6

Smelt sjokolade sammen med Cocosa i vannbad.

Steg 7

Dypp kulene i sjokoladen og bruk en gaffel for å få de opp.

Steg 8

Settes på bakepapir i kjøleskap til de er stivnet. Oppbevar i kjøleskap eller fryser.