Bountykake

En smakfull kake fra vår ambassadør Favorittoppskrifter med masse smak av kokos og sjokolade. Dette kan fort bli en favoritt!


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Visp eggedosis av egg og koksblomstsukker - visp godt. Rør forsiktig inn resten av ingrediensene - rør sammen. Kle en liten springform (diameter 20 cm) med bakepapir i bunnen og smør sidene. Hell røren i formen.

Steg 2

Sett formen i den en forvarmet ovn på 180 grader (under og overvarme) i 35-40 minutter.
Når kaken er ferdig - avkjøl den.

Steg 3

Kokosmassefyllet: Ha kokosmelken i en tykkbunnet kjele, varm opp - rør inn kokosmassen og lønnesirupen. La fyllet stå i ca 20 min i kjøleskap. Ha deretter fyllet over kakebunnen - la kaken være i springformen når du gjør dette. Fordel kokosmassen jevnt utover kakebunnen. Ta deretter ut kaken fra springformen og sett på et serveringsfat.

Steg 4

Sjokolade-lokk: Smelt sjokoladen over et vannbad. Rør inn kokosfettet når sjokoladen er smeltet -rør godt. Fordel sjokoladen jevnt over kaken. La sjokoladen sette seg litt - og strø etterpå litt kokosmasse over kaken.

Steg 5

Da er kaken klar til servering! Håper det smaker.