Blomkålsalat med karri

Blomkålsalat med karri

Smakfull blomkålsalat med karri. Karri passer til alt, både fugl, kjøtt og fisk — til og med sild! Perfekt i marinader og dressinger, dessuten smaker det veldig godt i linsesuppe.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Lag karri Creme Fraische ved å blande 2 ts Karri KrydderMIX med Creme Fraische.

Steg 2

Smaksett med litt presset sitron og salt.

Steg 3

Kok opp 1 dl vann, ha i sultanas og ta vannet av varmen. Kjøl ned og sil av vannet.

Steg 4

Kutt blomkålen i små buketter og vend bukettene i en blanding av 2 ts Karri KrydderMIX, ingefær og hvitløk.

Steg 5

Stek blomkålen i kokosolje til de får litt farge, ca 2-3 minutter. Smaksett med litt salt.

Steg 6

Legg blomkål, pinjekjerner og sultanas på tallerkenen sammen med salatblader. Hell olivenolje, litt presset sitron og Creme Fraische-dressingen over salaten.