Blåbærmuffins

Blåbærmuffins

Smakfulle blåbærmuffins med Cocosa olje og Steviosa sukker.


Slik gjør du

Steg 1

Hell havregrynene i en liten bolle og hell ananasjuicen over.

Steg 2

Visp egg, Steviosa og oljen sammen.

Steg 3

Tilsett yoghurt og melken.

Steg 4

Rør godt, og bland inn i havregrynsblandingen.

Steg 5

Bland mel, natron, bakepulver, vaniljesukker og salt i en egen bolle – rør dette lett inn i de våte ingrediensene.

Steg 6

Rør til slutt forsiktig inn blåbær.

Steg 7

Fyll i små papirformer eller smurte muffinsformer, og stek på 18o C i ca. 25-30 minutter.

Steg 8

Avkjøl på rist.

Næringsinnhold

Kcal pr. 100 g: 230 g
Proteiner: 6,2 g
Fett: 10,6 g
Karbo: 26,2 g