Blåbær og tranebær nøttebarer

Deilige nøttebarer som er helt perfekte å ha med på tur eller i vesken som et lite mellommåltid på farten
Foto og oppskrift: Spoon


Slik gjør du

Steg 1

Forvarm ovnen til 180 grader.

Steg 2

Finn fram en ovnsikker form ( ca 20x20) Dekk med bakepapi og smør gjerne inn med litt kokosolje.

Steg 3

I en bolle moser du først bananen og blander sammen med sirup,eplemost og kokosolje. Så tilsetter du vaniljesukker, havregryn kanel og salt. Rør godt sammen. Smør blandingen utover formen og trykk godt ned med en slikkepott. Sett i ovnen og stek i 8-10 minutter.

Steg 4

Imens formen står i ovnen blander du sammen toppingen. Ta formen ut av ovnen og fordel toppingen jevnt over bunnen og trykk godt ned med en slikkepott. Stek videre i ca 15 minutter.

Steg 5

Ta formen ut av ovnen og la den avkjøles i ca 30 minutter før du skjærer den i ruter, oppbevares i kjøleskap.