Biscotti

Biscotti

En smakfull, holdbar og populær kjeks, som kan nytes året rundt – også til jul.


Slik gjør du

Steg 1

Hakk mandler og nøtter grovt.

Steg 2

Rør sammen smør, Cocosa-olje og Cocosa Sukker.

Steg 3

Tilsett egget og visp godt sammen.

Steg 4

Vend inn de hakkede mandlene og nøttene inn i røren.

Steg 5

Bland mel, bakepulver og vaniljepulver sammen, og rør alt sammen til en ganske fast deig.

Steg 6

Om deigen er veldig løs, tilsett litt mer mel.

Steg 7

Del deigen i fire like store deler og trykk de ned på et stekebrett dekket med bakepapir (ca. 1cm tykk og ca. 7 cm bred x 25 cm lang). Stek på 200 grader i 15 min.

Steg 8

Senk deretter temperaturen i ovnen til 50 grader. Ta ut brettet og skjær biter på skrå.

Steg 9

Legg bitene med skjæreflaten opp på stekebrettet og tørk de ca. 60 min i ovnen på 50 grader. Pass på at de er helt tørre før du tar dem ut.

Steg 10

Avkjøl på rist, og oppbevar i tett boks.