Steg 1
Kjør alt unntatt Cocosa i blenderen og la det gå ca. 20 sekunder.
Steg 2
Tilsett Cocosa og blend i ytterligere 15 sekunder. Slik unngår du at de frosne ingrediensene får kokosoljen til å skille seg.
Steg 3
Serveres og nytes straks!
Fra eldre tid ble aroniabær brukt av indianerne i Nord-Amerika som medisinplante.
Aroniabær er mørkerøde, nesten sorte bær, med et meget høyt innhold av antioksidanter. I følge analyser gjort ved Institutt for ernæringsforskning, Universitetet i Oslo har aroniabær et antioksidant innhold som er 2-3 ganger så høyt som som i blåbær og krekling.
I tillegg er aroniabæret rikt på sporstoffer som jern, molybden, bor, jod og kalsium.
Kjør alt unntatt Cocosa i blenderen og la det gå ca. 20 sekunder.
Tilsett Cocosa og blend i ytterligere 15 sekunder. Slik unngår du at de frosne ingrediensene får kokosoljen til å skille seg.
Serveres og nytes straks!