Udo’s Choice gir deg de viktige fettsyrene

«Hvis du skal gjøre noe for din helse, så start med fett», har vært Dr. Udo Erasmus’ budskap i snart 30 år. I Udo’s nye alternativ til fiskeolje får du næring direkte fra kilden til de gode fettsyrene - nemlig gjennom alger dyrket i ferskvannsbassenger.


Publisert: 12/05/2017

I 20 år har Udo’s Choice Oljeblanding vært en av de desiderte bestselgerne på markedet. Den internasjonale bestselgeren produseres og lagres i et miljø hvor hverken lys, luft eller varme får gjøre skade på fettsyrene – på den måten bevares den opprinnelige kvaliteten og egenskapene ved råvarene (frø og kimer) fettsyrene ekstraheres fra. Samme strenge kvalitetskrav har blitt videreført i utviklingen av de øvrige produktene i Udo’s Choice-serien.

Essensielle fettsyrer

I Udos oljeblanding får du i deg essensielle fettsyrer laget med tanke på din helse. Den er kaldpresset, ferskpresset og sammensatt av ni nøye utvalgte planteoljer.
Oljen inneholder omega-3, -6 og -9 i det gunstige mengdeforholdet 2:1:1. Oljeblandingen til Udo er godt for kolesterolet, da der en rik på fettsyren alfalinolensyre.

Nytt vegetabilsk alternativ

Nå kan du også få i deg de viktige fettsyrene i helt nye Udo’s Choice med DHA. Dette er en 100 prosent vegetabilsk olje rik på omega-3-fettsyren DHA fra alger. Alger er en vegetabilsk kilde til de lange omega-3-fettsyrene EPA og DHA, som bidrar til hjertets normale funksjon. DHA er også godt for både hjernen og synet.

Alger dyrket i ferskvannsbassenger

I fiskeolje får du i deg omega-3 som fisk har spist fra alger – i Udo’s nye oljeblanding får du næring direkte fra kilden til de gode fettsyrene. Algene er dyrket i ferskvannsbassenger. Den nye oljeblandingen fra Udo’s Choice er derfor et rent plantebasert alternativ til fiskeolje!

Produktet passer for hele familien fra 0-100, og anbefales spesielt til skolebarn og ungdom, til deg som trener og ellers alle som er opptatt av å bevare en god helse. Velegnet for vegetarianere.

Prøv Udo’s Choice med DHA i sommersmoothiene dine!