Sunn og vakker innenfra – helt naturlig!

Det finnes mange gode produkter du kan bruke for å gi hud, hår og negler næring og pleie – men hva med å la kroppen selv gjøre jobben innenfra?


Publisert: 08/06/2018

Det finnes flere næringsstoffer du spiser og drikker som kan bidra til å gjøre hud, hår, tenner og negler fornøyde. Visste du at vitamin A, flere B-vitaminer, sink, jod og visse fettsyrer er bra for huden? Håret ditt har faktisk godt av at du spiser B-vitaminet biotin og mineralene sink og selen, mens tennene dine liker at du får i deg kalsium, fosfor, vitamin C, vitamin D og magnesium.

Gir du kroppen det den trenger av oljer, vitaminer og mineraler, er det godt mulig du merker at behovet for å tilføre fuktighet og næring utenfra reduseres.

Kanskje noen av disse produktene passer for deg?

Supermat for huden

Chlorella
Chlorella er en alge som inneholder mye vitamin A, og som derfor er bra for huden. Supernature Chlorella finnes både som pulver og tabletter. Tas daglig med vann, i smoothie, juice eller annen kald drikke.

Rice bran
Rice bran er pulver av vannløselig riskli med kim – den mest næringsrike delen av riskliet. Supernature Rice Bran er rik på B-vitaminene riboflavin (B2) og niacin (B3) som bidrar til å opprettholde normal hud. Produktet er mildt og søtt på smak, og lar seg lett kombinere i smoothies, grøt, hjemmelaget sjokolade eller kalde sauser.

Amla C
Det indiske stikkelsbæret amla inneholder naturlig vitamin C. Supernature Amla-C plus bidrar til en normal kollagenproduksjon, som er bra for hud. Inntas som kapsler.

Depridix
Supernature Depridix er et unikt, norskprodusert urtetilskudd som kombinerer tradisjonsrike nordiske urter med vitaminene B1, B2, B3, B6, B12 og mineralet sink. Produktet er bra for hud og hår. Inntas som tabletter.

Rene juicer Juicer fra Helios

Helios sine juicer er naturens egne vitaminpiller. Alle juicene er laget av økologisk frukt, bær og grønnsaker. Råvarene er nøye utvalgt og deretter skånsomt presset og filtrert. På denne måten bevarer Helios råvarenes næringsstoffer på best mulig måte – helt fra naturen og hjem til deg!

Gjør huden sommerklar

Nature’s Sunshine Betakaroten inneholder betakaroten fra naturlige kilder, som alger, gulrot og rødbeter – i kombinasjon med organisk bundet sink. Betakaroten med sink er en naturlig kilde til vitamin A, og bidrar til en sunn hud.

Olje som bidrar til sunn hud

Efamol Rigel Nattlysolje bidrar til sunn hud og hormonell balanse. For Efamol er kvalitet og renhet det viktigste - derfor bruker de kun sin egen patenterte nattlysplante, kalt Rigel. Planten blir dyrket frem etter helt spesielle metoder og høstes når den er på sitt mest næringsrike. Frøene blir deretter kaldpresset på en svært skånsom måte, og resultatet er en klar og ren olje. Slik sikrer Efamol at deres Rigel nattlysolje har et høyest mulig innhold av viktige næringsstoffer, blant annet GLA. Produktet bidrar til sunn hud.