Smarte smoothie-toppinger

Smoothie bowls kan varieres i det uendelige, passer perfekt til alt fra frokost til kveldskos og inneholder masse gode næringsstoffer. Trenger du noen nye idéer til hva du kan toppe smoothien din med? Her har du våre beste tips!


Text: Stina Resset
Publisert: 21/06/2018

Supernature Gojibær

Supernature Gojibær er viltvoksende, soltørkede gojibær fra Ningxia-regionen i Kina. Bærene inneholder vitamin A fra betakaroten og antioksidanten C-vitamin. Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Den søte, lett syrlige smaken gjør disse bærene elsket av både voksne og barn. Gojibær er også en kilde til protein og er velegnet som en del av et variert kosthold. Du kan bruke dem i retter av rawfood og supermat, eller som snacks, garnityr eller ingrediens i for eksempel hjemmelaget sjokolade. Bruk de tørkede bærene som de er i en smoothie, eller bløtlegg dem i ti minutter for så å blende dem sammen med andre ingredienser.

Supernature Kakaobiter

Rå kakao har blitt gjenoppdaget som en viktig matplante og fått en helt unik posisjon innenfor moderne ernæring. Rå kakao er ubehandlet og du vil derfor få med deg alle de gode næringsstoffene fra denne unike planten. Rå kakaobiter kan brukes som snacks, i salater og andre matretter, som garnityr på smoothies, i sjokolade, kaker og desserter. I tillegg er det med på å motvirke tretthet og utmattelse, og bidrar til vedlikehold av muskelmasse og muskelfunksjon.

Supernature Bipollen

Supernature Bipollen er et søtningsmiddel som består av pollen fra en rik variasjon av økologiske blomster og kommer fra de uberørte Karpatfjellene i Romania. Dette området er kjent for å ha en spesiell flora som gir en unik pollen, elsket av kjennere over hele verden. Produktet er søtlig på smak og kan brukes i alle typer kald mat og drikke. I tillegg inneholder det 21% planteprotein som bidrar til å vedlikeholde normal benbygning, og til normal vekst og utvikling av muskelmasse. Bipollenet løses opp i væske når det får stå noen minutter, og er godt egnet til kaker, konfekt, smoothies og shakes.

Supernature Hampfrø

Supernature avskallede hampfrø inneholder ulike essensielle fettsyrer vi trenger, blant annet den gunstige omega-3-fettsyren ALA (alfalinolensyre). I tillegg inneholder frøene mineralet magnesium og vitamin E, og er naturlig rike på protein. Frøene har en mild, nøtteaktig smak, og er en svært anvendelig supermatvare. Frøene setter nydelig smak på matretter, salater, desserter, is, kaker og hjemmelaget sjokolade, og kan i tillegg blendes til nøttemelk og blandes i drikke, smoothie og shakes.