Unn deg smart snacks i høst

Høsten er her, og vi har for lengst byttet ut solkrem og strandstol med sofakrok og teppe. Det betyr også at det er tid for å nyte litt ekstra snacks fra koppen eller godis-skåla. Vi har dekket bordet med smart høstkos!


Text: Hans Ola Hevrøy
Publisert: 18/10/2017

Go nuts!

Cashewnøtter, pistasjnøtter, macadamianøtter, valnøtter og paranøtter – nesten uansett hvilke nøtter du er på jakt etter, finner du det du leter etter fra Helios og Urtekram! Helios’ og Urtekrams økologiske nøttesortiment finner du her i nettbutikken.

Tørket frukt

Helios og Urtekram sørger for at også skåla med tørket frukt blir godt fylt opp. Eller du kan gjøre nøtteblandingen litt mer spennende med et par fruktbiter?
Uansett er utvalget stort: Granateplekjerner, mango, aprikoser, morbær, tranebær og incabær – listen bare fortsetter.
Bruk fruktbitene som topping på smoothie eller på grøten eller tilsett de i salaten. Tørket frukt er forresten også et godt og sunnere alternativ til smågodt – kanskje blir frukten populær blant de yngste i huset?

Til sjoko-elskeren

Økologisk og naturlig mørk sjokolade med smak av espresso og deilig karamell? Eller kanskje crunshy og god kokos fra økologiske kokosnøtter dyppet i økologisk, mørk Fairtrade-sjokolade? Ja takk begge deler, sier vi! Mørk rawsjokolade fra Ombar og mørk sjokolade fra Ecuador gjør høstkveldene rett og slett litt bedre.
Eller du kan lage din egen sjokolade? Da kan du for eksempel bruke Supernatures økologiske og rå kakaomasse. Tilsett gjerne litt flytende vanilje fra Steviosa. Sjokoladene blir også ekstra gode hvis du fyller dem med peanøttsmør fra Helios!

Grønn kos i kopp

Mange har byttet ut vanlig kaffe med matcha – både som matcha-te eller som matcha latte. Supernature gir deg begge deler! Supernature Matcha er laget av finmalt pulver av unge teblader av grønn te fra Japan. I posen med matcha latte har vi i tillegg tilsatt lucuma og kokosmelk – perfekt for deg som ønsker å nyte matchaen som en latte!

Nyt supertiden din med super-te

Fra Supernature får du også tak i tre helt nye super-teer. Hva med en deilig kopp med smak av ananas og ingefær? Eller deilig blå kopp med goji og blåbær? En tredje variant er den supergrønne med mate og spirulina. Prøv deg frem og finn din høstfavoritt!
Hos oss finner du også et stort utvalg økologiske teer fra Yogi Tea, som er kjent for sine velsmakende teer med ayuverdiske urter og krydder.

Gull i skåla

For mange er høst en tid for å sette seg godt til rette med en god film. Filmen blir litt bedre med økologisk popcorn fra Urtekram. Samme produsent gir deg også økologisk tortillachips!
Er du fan av mye krydder i hverdagen, vil Cocosa sin kokoschips med chili bli en favoritt – økologiske sprø kokosflak med mye smak. Er du av den litt søtere typen tror vi du kommer til å like Sweet Cocosa Chips.
Kokos er ikke den eneste frukten som kommer i chips-form. Urtekram serverer deg nemlig også bananchips og eplechips med kanel! Eller hva med Terra sine naturlige, fargerike og glutenfrie grønnsakschips?

Og du? Du finner veldig mye mer snacks her.

Nyt høsten - og nyt den smart!