Naturlig og effektiv hjelp mot forkjølelse

Visste du at vi bruker hele 3-5 år av livet vårt på å være forkjølet? Voksne rammes av forkjølelse 1-2 ganger per år, og barn under syv år rammes hele 7-9 ganger årlig! Sjansen er med andre ord stor for at noen i familien kommer til å bli forkjølet i høst. Les hvordan du holder hele familien unna den verste forkjølelsen i høst – på en naturlig og effektiv måte.


Publisert: 25/10/2016

Enhver familie vet at forkjølelse er noe herk! Og blir først en i familien rammet, er det stor sannsynlighet for at flere står for tur. Forkjølelsessymptomer av ulike slag er faktisk hovedårsaken til den vestlige befolkningens legebesøk (1). Typiske symptomer er gjerne lett hodepine, sår hals og lett hoste ofte kombinert med lett feber. Forkjølelse smittes via dråpesmitte fra nysing og hosting, eller ved direkte kontakt med smittede personer (2).

Solhatt - god effekt og få bivirkninger

Over hele verden foregår det nå en renessanse hvor vi gjenoppdager hvor viktig urter og matplanter kan være for velvære og helse. Blomsten rød solhatt har tradisjonelt blitt brukt til å støtte immunsystemet ved forkjølelsessymptomer, og nå støtter også ny forskning opp under effekten!

En klinisk studie gjennomført ved Royal London Hospital for Integrated Medicine (3), har sammenlignet bruken av solhattoddyen Echinaforce Hot Drink med et annet veletablert hjelpemiddel mot forkjølelsessymptomer. Resultatene viser at effekten av behandling med Echinaforce Hot Drink var svært god, og minst like god som alternativet Hot Drink ble sammenliknet med. I studien ble også eventuelle komplikasjoner og bivirkninger knyttet til de to ulike behandlingsmetodene sammenlignet, og her fikk Echinaforce Hot Drink et fortrinn.

Velsmakende solhattoddy for hele familien

Mange av oss liker å lindre forkjølelsesplager med varm drikke, og vi vet også at varme drikker er et viktig bidrag til det økte væskebehovet ved forkjølelse. Echinaforce Hot Drink er en velsmakende toddy med solhatt, som behandler forkjølelsessymptomene på en effektiv og naturlig måte. I tillegg inneholder Hot Drink konsentrat fra friske svarthyllbær som supplerer virkningen av solhatt, og gir drikken en frisk og god smak som kan minne om solbærtoddy. Hot Drink kan brukes av både voksne og barn over tre år.

Start behandling så raskt som mulig!

Det er viktig å starte behandling ved første tegn til forkjølelsessymptomer for å redusere utfallet, og dermed også smitte til andre. Det er derfor en stor fordel at Echinaforce Hot Drink er lett tilgjengelig i helsekostbutikker over hele landet. Dette, i kombinasjon med de overbevisende resultatene fra den nye studien, taler for at det kan være god grunn til å vurdere Hot Drink når de første forkjølelsessymptomene melder seg i løpet av høsten.

Kilder:
(1) Viral Respiratory Infections Due to Rhinoviruses: Current Knowledge, New Developments
(2) Norsk helseinformatikk, helsenorge.no, FHI.no
(3) Anti-viral properties and mode of action of standardized Echinacea purpurea extract against highly pathogenic avian Influenza virus (H5N1, H7N7) and swine-origin H1N1 (S-OIV)