Må-ha produkter til sommerferien!

Vi har pakket toalettveska for deg! Dette er våre tips til hva du bør pakke med deg på ferie i sommer.


Text: Marthe Færø Kaasa
Publisert: 19/06/2018

Høykonsentrert flytende aloe vera

Aloe vera-planten har siden oldtiden vært kjent for sine skjønnhetsfremmende og pleiende egenskaper innen hudpleie. Bland 5-10 dråper Supernature Aloe Vera 40X i kald drikke eller mat. Kan også brukes utvortes på for eksempel sår. Aloesaft er også kjent for å hjelpe mot lettere forstoppelse. Perfekt å ha med seg på ferie med andre ord!

Miljøvennlig bambustannbørste

Er du like opptatt av miljø og bærekraft som oss har du kanskje allerede byttet ut din vanlige tannbørste med en bambustannbørste fra The Humble Co. God for både tennene og miljøet – og en selvskreven reisevenn i sommer!

Naturlig tannkrem

Tannkrem fra The Humble Co. er basert på ingredienser med naturlig opprinnelse. Fresh mint har en god og frisk smak, og passer perfekt sammen med din Humble Brush-tannbørste.

Kokos til leppene

Leppepomaden til CoVera er så naturlig at du i teorien kan spise den! CoVera lip balm inneholder kokosolje, sheasmør og aloe vera, og har en sommerlig og tropisk duft.

Økologi til huden

I sommer tar vi med oss Urtekrams nye økologiske kroppsserie Morning Haze i kofferten. Serien har hentet inspirasjon fra nordisk natur, og har en frisk duft av hylleblomst.

Kokosolje + himalayasalt = sant

Istedenfor å fylle opp toalettveska med en rekke kremer og skrubber, tar vi heller med oss Cocosa Extra Virgin og Supernature Himalayasalt. Kokosolje og himalayasalt er perfekt base for hjemmelagde skrubber. Cocosa er i tillegg god til ekstra tørr eller solbrent hud.

Oppskrift på hjemmelaget saltskrubb:
- 2,5 dl Supernature Himalaysalt, grovt
- 1 dl Cocosa Extra Virgin
- 5-15 dråper essensiell olje (for eksempel lavendel eller peppermynte)
Bland alle ingrediensene sammen i en bolle, og oppbevar blandingen i et tett glass.