Fem gode grunner til å velge Humble Brush

Plast er et problem - bambus er en løsning. Humble Brush er tannbørsten som er bra både for deg og miljøet.


Text: Hans Ola Hevrøy
Publisert: 17/10/2017

Det produseres mange milliarder tannbørster av plast hvert år - tannbørster som etterhvert kan bli et problem for kloden vi bor på. Plastavfall er nemlig blitt et alvorlig miljøproblem, og om plast kastes i naturen blir det værende i miljøet i lang, lang tid.

Nå kan vi alle bidra til å løse dette problemet. Er du med?

Du kan bidra ved å bruke Humble Brush de få minuttene du pusser tennene hver dag. Vær med å ta miljøansvar ved å velge bort plast, og velg et produkt miljøet har godt av.

Her er fem gode grunner til å bruke Humble Brush når du pusser tenner!

1. 100 prosent nedbrytbart håndtak

Håndtaket på Humble Brush er laget av bambus, og er 100 prosent nedbrytbart. Bambus er den planten i verden som vokser raskest. Den er naturlig antibakteriell, noe som betyr at ekstra tilførsel av kunstgjødsel eller plantevernmiddel er unødvendig.

2. Holder seg godt

I tillegg til at håndtaket er 100 prosent naturlig, varer Humble Brush like lenge som en tannbørste skal vare - form, farge og struktur holder seg godt.

3. Miljøvennlig forpakning

For Humble Brush er miljøet viktig på alle nivåer. Den miljøvennlige tannbørsten kommer i en miljøvennlig forpakning. Børsten er pakket i en nedbrytbar pappemballasje – boksen er også laget av 100 prosent resirkulert materiale.

4. Først og fremst en god tannbørste

Børsten er miljøvennlig, ja – men den er først og fremst en god tannbørste. Etter mye testing kom Humble Brush frem til at en mer nedbrytbar nylon var det beste alternativet til bust. Busten er derfor laget av nylon 6, som er helt fri for BPA og som også er nedbrytbar over tid.

5. Vil sette smil på de som trenger det mest

The Humble Smile Foundation mener god munnhelse bør være en grunnleggende menneskerett. Teamet består av en global gruppe av tannleger som brenner for god munnhelse til mennesker over hele verden. Visjonen deres er å hindre lidelse forårsaket av tannplager. Dette gjøres ved å informere, lære bort og donere over hele verden der behovet er størst.

Foreningen jobber hele tiden med tannhelseprosjekter som kan sette smil på ansiktene til de barna som bor i de mest sårbare områdene i verden. The Humble Smile Foundation utvikler og leverer programmer og tiltak som informerer, lærer opp og bidrar til å forebygge munnhelseproblemer hos sårbare mennesker som kanskje bruker tannbørste for første gang.

For hver Humble Brush som blir solgt, hjelper the Humble Smile Foundation barn som trenger det ved å gi tannbørster og tannpleie.

Vi har alle mulighet til å bidra til å løse problemer. Humble Brush er tannbørsten som ikke er dyrere enn vanlige plasttannbørster, men som miljøet vil sette stor pris på!

Renere hav, god tannbørste og hjelp til de som trenger det mest. Blir du med?