Gi barnet ditt de beste forutsetninger

Visste du at Udo’s Choice med DHA anbefales spesielt for skolebarn og ungdom? Gjør barnet ditt klart for skolestart med gode, vegetabilske fettsyrer hjernen har godt av.


Text: Hans Ola Hevrøy
Publisert: 17/08/2017

Har du hilst på Dr. Udo Erasmus? Han har over lang tid servert oss viktige fettsyrer. «Hvis du skal gjøre noe for din helse, så start med fett» har vært Udo’s budskap i snart 30 år!

Studier har vist en tydelig sammenheng mellom inntak av omega-3-fettsyren DHA og normal hjernefunksjon hos både voksne og barn. Gjør plass til Udos olje på frokostbordet, og gi både deg og barna en god start på dagen! Du kan for eksempel tilsette oljen i en smoothie eller gjøre frokostjuicen enda mer næringsrik med en spiseskje olje. Udo’s Choice Oljeblanding med DHA inneholder en optimal sammensetning av omega-3 og-6 i mengdeforholdet 2:1.

Omega-3-fettsyren DHA kommer fra alger. DHA bidrar til hjertets normale funksjon, og er også godt for både hjernen og synet. I fiskeolje får du i deg omega-3 som fisk har spist fra alger – i Udos nye oljeblanding får du næring direkte fra kilden til de gode fettsyrene. Algene er dyrket i ferskvannsbassenger, og oljeblandingen er derfor et rent plantebasert alternativ til fiskeolje!

Kaldpresset og nøye utvalgte planteoljer

I 20 år har Udo’s Choice Oljeblanding vært en av de desiderte bestselgerne på markedet. Den internasjonale bestselgeren produseres og lagres i et miljø hvor hverken lys, luft eller varme får gjøre skade på fettsyrene – på den måten bevares den opprinnelige kvaliteten og egenskapene ved råvarene (frø og kimer) fettsyrene ekstraheres fra. Samme strenge kvalitetskrav har blitt videreført i utviklingen av de øvrige produktene i Udo’s Choice-serien.

I Udos oljeblanding får du i deg essensielle fettsyrer laget med tanke på din helse. Den er kaldpresset, ferskpresset og sammensatt av ni nøye utvalgte planteoljer.