Ambassadørenes Cocosa-favoritter

Sjekk hvilke produkter ambassadørene våre liker ekstra godt, og hvordan de bruker dem! Kanskje finner du tips til hvordan du kan bruke produktene i årets julebakst?


Publisert: 15/11/2017

Thea Falck - Cocosa Extra Virgin

Min favoritt er Cocosa Extra Virgin! Dette er et utrolig anvendelig produkt som jeg har brukt i mange år nå. Cocosa kokosolje er min favoritt fordi den har en upåklagelig kvalitet, og har en mild og frisk smak! Hjemme har jeg en krukke både på kjøkkenet og badet. Til matlagningen bruker jeg den blant annet i rå godis og i fruktmosen til minstemann. Jeg bruker den også til å lage min egen deodorant, på tørre hårtupper og til å barbere leggene istedenfor vanlig skum. Sønnen min har også fått en liten krukke med kokosolje i stellebagen, fordi det fungerer utmerket på rød eller tørr hud.

Thea Falck / @naturligsunn.

Mona Kvammen - Cocosa Pure

Et av produktene jeg bruker mest av er Cocosa Pure kokosolje. Grunnen til at dette produktet er så vanvittig bra er fordi det er så allsidig. Det er smaksnøytralt, så funker fint til både steking, i smoothie, bullet proof kaffe/te, i bakverk og konfekt. Og hvis du får litt på hendene, så kan du bare smøre den på som en fuktighetskrem. Denne vil komme godt med i all julebaksten som er like rundt hjørnet.

Mona Kvammen / @monakvammen.

Linn Hansen - Cocosa Sukker

Jeg er en skikkelig søtmums, men unngår raffinert sukker og spiser mat som holder blodsukkeret stabilt. Min favorittsøtning er kokossukker. Det er uraffinert , og smaker himmelsk! Jeg synes kokossukker er en av få søtninger som kan brukes til det meste. Jeg bruker det på havregrøten, en liten ts i kaffen og i all bakst.

Linn Hansen / @linn_sprudlendesunn.

Her kan du lese mer om hvordan Linn kokkelerer til årets jul.

Vår egen favoritt - Cocosa Kokossirup

Til baking og desserter, som topping på frukt eller som søtning i kaffe – vi får vann i munnen bare av tanken på den nyeste tilførselen i Cocosa-familien. Har du latt deg friste av kokossirup du også?

Grunnen til at denne har blitt så populær på kort tid, er blant annet fordi den rike og fyldige sødmen fra mørk kokosblomstsirup er perfekt i både varm og kald drikke. Cocosa kokossirup er økologisk kokosblomstsirup laget av kokosnøttblomstens søte nektar. Den er rett og slett den flytende varianten av det allerede kjente kokossukkeret fra Cocosa, som også egner seg veldig godt i julebaksten. Sirupen løser seg lett opp i væske, og er derfor godt egnet som søtningsmiddel.

Prøv kokossirupen i dine julefavoritter!

Er du på jakt etter inspirasjon til julebaksten? Her serverer vi deg syv gode juleoppskrifter du kan ta frem i juleforberedelsene.