Bytte og returer

Ønsker du å bytte eller returnere en vare?

Det er opp til deg om du vil bytte til samme vare (i f.eks en annen størrelse) eller til noe helt annet fra butikken. Hvis du ønsker å bytte din vare, bare skriv på din ordreseddel hva du ønsker å bytte til. Denne legger du i returposen.

For å utføre en retur gjør du følgende:

  •  Gå inn på www.posten.no/retur
  •  Skriv koden NETT-17498 i feltet.
  • Trykk så på “Last ned returetikett”.

Denne filen må skrives ut og klistres på pakken du skal sende til oss. Denne leveres på nærmeste post-i-butikk eller postkontor, men kan også legges i en rød, offentlig postkasse om du får plass. Merk at returen leveres til Posten/Bring, IKKE Post Nord/MyPack. 

Hvis du mottok din vare i en større eske og bare returnerer deler av din bestilling, kan du bruke en plastpose eller lignende i stedet for hele esken.

OBS: Husk å legge ved din ordreseddel som du fikk med i din pakke – dette er for at lagermottaket skal kunne identifisere din ordre. Om du ikke har denne lenger, bare skriv ditt ordrenummer på en lapp du legger ved. Hvis du glemmer å legge denne ved, kan lageret ha problemer med å identifisere hvilken ordre returen skal registreres på.

Bytte av salgsvarer

Hvis du ønsker å bytte en salgsvare, ta kontakt med kundeservice kundeservice@soma.no

Reklamasjon

Hvis du ønsker å reklamere på en vare du har kjøpt hos oss, ber vi deg ta et bilde av feilen og skrive en liten tekst om hva som er galt. Dette kan sendes inn til vår kundeservice, så skal vi hjelpe deg videre.

Kontakt oss på kundeservice@soma.no

Feil ved forsendelsen

Hvis i har pakket feil vare eller du mangler noe i din pakke, så beklager vi på det sterkeste. Ta kontakt med vår kundeservice, og vi skal ordne opp så raskt som mulig! Send mail til kundeservice@soma.no

Når får jeg pengene tilbake for min retur?

Tilbakebetalingen vil være gjennomført noen dager etter varen har blitt registrert inne på vårt lager. Vanligvis tar dette 1-2 uker fra din retur er sendt.

Hva gjør jeg hvis jeg har valgt faktura som betalingsmetode?

Hvis du har valgt faktura, logg inn på din Klarna-konto via linken her og registrer at du har sendt en retur. Klarna vil da fryse din faktura til den retur er behandlet. Hvis du ikke gjør dette, må du betale hele din faktura innen forfallsdato og avvente en tilbakebetaling.

Koster det noe å returnere/bytte?

  1. Hvis du returnerer hele din ordre, koster det 39 kroner per returforsendelse. Hvis du har valgt faktura, vil du da få en oppdatert faktura hvor returvarene er trukket fra og returavgiften lagt til. Hvis du har betalt på forhånd, vil du få kjøpsbeløpet for returvaren(e) refundert, minus returavgiften.

Uavhentede pakker

Uavhentede pakker vil belastes med 59 kr, du må derfor hente varen din selv om du ønsker å returnere den.